Najnovije vijesti iz Blata i Hrvatske

Listopad 05, 2023

Totohost

Atraktivne svjetske performerice proslavile prvu godinu splitskog kluba

E0bbeffcf6eb772914c2e44f5eec25e6

Svjetske performerice i nezaboravan vatromet obilježili su godišnjicu ZEN-a, jednog od najboljih beach barova i klubova. Smješten na splitskoj plaži Žnjan, ZEN beach club & lounge i ove godine najavljuje nezaboravno ljeto. Predivno uređenje kluba idealno je za dnevni, ali i noćni program, a ostavlja dojam poput onog na svjetskim ljetnim destinacijama.

Svakodnevno u klubu se od 16 sati održava poseban glazbeno-scenski program na kojem svoje umjeće pokazuju brojni umjetnici, koji su dio glazbeno-scenske atrakcije “LaFiesta”. Njihovi kostimi rade se i mjesecima unaprijed, a sve kako bi Split oduševio brojne goste iz cijelog svijeta. Profesionalni akrobati okupljeni pod nazivom “LaFiesta” svojim su impresivnim scenskim nastupima oduševili i u sklopu svjetske senzacije "Cirque de Soleil".

Uređenje ZEN-a, smještenog tik u uz Jadransko more, daje novu dimenziju dnevnog i noćnog uživanja, dok sam klub svojom ponudom očarava i najzahtjevnije posjetitelje.  

Prava ljetna oaza koja pruža pogled na nezaboravne zalaske sunca, već godinu dana omiljena je destinacija brojnih posjetitelja, pa s nestrpljenjem očekujemo nova iznenađenja kluba ZEN.

© 2022. Cro Portal. All rights reserved