Najnovije vijesti iz Blata i Hrvatske

Lipanj 14, 2024

Totohost

Završio 5. Forestland, šumski spektakl za pamćenje

86546213cffd75dcb62db48cc3e44f62

Dvodnevna šumska elektronska čarolija pod nazivom Forestland, proteklog je vikenda zatresla maleno mjestašce Brezje u samom srcu Međimurja. I dok je na Jadranu ljetna sezona došla do usijanja, Forestland je, okupivši preko 5 tisuća ljubitelja elektronske glazbe, pokazao kako i ostatak Hrvatske itekako ima što za ponuditi. Brojni posjetitelji, osim u 48-satnoj vrhunskoj elektronskoj glazbi, mogli su uživati i u bogatom popratnom sadržaju. Tuborg se iznova pobrinuo za osvježenje u vrućim ljetnim noćima, uz nezaboravne bazenske partyje u idiličnom šumskom okruženju Somersby gardena.

Prvog dana festivala vrhunac je bio je nastup fantastičnog Mahmuta Orhana, glavnog headlinera ovogodišnjeg Forestlanda, koji je rasplesao publiku svojim nezaboravnim hitom ''Feel'', pjesmom s više od 200 milijuna pregleda na YouTube kanalu. Ovaj turski DJ ujedno je predstavio i svoj posljednji uradak pod nazivom ''Save me'', koji je također postigao veliki uspjeh na svjetskoj sceni. Osim njega, za dobar provod i uzavrelu atmosferu pobrinuli su se popularni izvođači Insolate, Mark Otten, Jimmy Clash, Avadox, Lawrance Apaga, Matroda, Dekova, Radiology, Timo G i mnogi drugi.

Kroz gostovanja DJ-a iz Slovenije, Mađarske, Austrije i Hrvatske, dogodio se spoj različitih regija te se stvorilo zajedništvo među nacijama. Sjajna atmosfera vladala je na sva tri festivalska stage-a. Tako su posjetitelji na Forestroom stage-u uživali na rasplesanim after-partyjima u kombinaciji s izlazećim suncem i vibrirajućom energijom. Beach stage je i ove godine iznjedrio brojne skokove u bazen uz zvukove najboljeg techna i house-a. Najposjećeniji je ipak bio Main "Forestland" stage, na kojem je u dva dana održavanja festivala, nastupilo 48 izvođača.

© 2024. Cro Portal. All rights reserved