Najnovije vijesti iz Blata i Hrvatske

Lipanj 14, 2024

Totohost

Robin Schulz i Steve Aoki za spektakularni završetak sezone na Zrću

Ff336f2665fe8bd02bf108a99b6df90e

Noa Beach Club je za utorak 15.08. i srijedu 16.08. pripremila glazbeno scenski spektakl ponovno se potvrđujući kao jedan od vodećih klubova svijeta

Godine prolaze, a Zrće, klub Noa i sve što ono predstavlja i dalje je tu. Novaljska plaža iz godine u godinu, glavno je odredište partijanerima iz cijelog svijeta, nezaobilazna oaza svima koji žele jedinstvene provode i koji znaju da će na Zrću doživjeti atmosferu i partije koje će pamtiti cijeli život. Da ni ove godine ne bude drugačije ponovo se pobrinula NOA koja uvijek osigura nastupe najboljih i najskupljih svjetskih DJ-a, omogućujući svojoj publici i gostima samo najbolje od najboljeg.

Za sam kraj sezone NOA je pripremila pravu glazbenu poslasticu. U utorak, 15.8. u NOI nastupa Robin Schulz, svjetska DJ zvijezda čiji hitovi svakodnevno oduševljavaju sve zaljubljenike u vrhunsku glazbu. Njegove pjesme na YouTube kanalu redovno prelaze pola milijarde pregleda otkrivajući njegovu glazbenu veličinu i utjecaj na svjetsku glazbenu scenu. Nakon njega, u srijedu 16.8. u NOI nastupa Steve Aoki, legendarni američki DJ, koji je osim po ultimativnim hitovima poznat i po spektakularnim scenskim nastupima, u kojima redovno publici u lica pobaca nekoliko desetaka torti. Torte će i ove srijede biti nezaobilazni dio koreografije ovog svestranog glazbenika. Bolji kraj sezone posjetitelji NOE nisu mogli ni zamisliti, jer očekuje ih istinski glazbeno scenski spektakl.

© 2024. Cro Portal. All rights reserved