Najnovije vijesti iz Blata i Hrvatske

Listopad 05, 2023

Totohost

Omiš: Labyrinth Open Festival oduševio posjetitelje

Cc107c76704cc8d43d345bbd7b9fe692

Nakon četiri dana plesa, sunca, mora i odlične glazbe, završio je festival Labyrinth Open Croatia, koji je ove godine doživio svoju premijeru u Omišu. Na open air festivalu koji se održao u srcu Dalmacije, od 8. do 11. srpnja, nastupili su vrhunski svjetski DJ-evi, kao što su Sam Paganini, Pan Pot, Dubfire, Boris Brejch, Stephan Bodzin, Ten Walls, itd. Izvođači su se izmjenjivali na nekoliko pozornica, a svojim zaraznim ritmovima i nepresušnom energijom, uspjeli su rasplesati nekoliko tisuća posjetitelja iz cijeloga svijeta.

Pored odličnog line up-a, posjetitelji su imali priliku sudjelovati u raznim radionicama, seminarima i panelima, na kojima su mogli saznati sve novosti iz svijeta digitalnih trendova i muzičke industrije. Na prekrasnoj pješčanoj plaži, osim fantastičnog programa na beach stage-u, svakog dana se održavala vinaysa joga, za rekreativce i ljubitelje zdravog načina života.

Četverodnevna avantura u srcu Dalmacije je završila, a nezaboravni doživljaji, odlična ponuda i vrhunska glazbena postava osvojili su srca posjetitelja, koji će uspomene s festivala nositi sa sobom diljem svijeta. S obzirom na izvrstan start ovog debitantskog festivala, sa sigurnošću možemo reći da će i iduće godine ljetnu sezonu obilježiti upravo Labyrinth Open festival.

© 2022. Cro Portal. All rights reserved