Najnovije vijesti iz Blata i Hrvatske

Listopad 05, 2023

Totohost

Jole zapalio publiku nastupom u Rogoznici

A1a48b783d9b9baacbd9bd1a7de067a0

Jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača, uvijek nasmijani Joško Čagalj Jole, zapalio je publiku nastupom u srcu Dalmacije, pitoresknoj Rogoznici, netom prije blagdana Velike Gospe. Veliki koncert popularnog pjevača rasplesao je domaću i stranu publiku na staroj rogozničkoj rivi, a nitko nije ostao imun na šarm i pozitivnu energiju splitskog pjevača. 

 Jole je poznat po ljetnim hitovima ''Bailando Solo'' i ''Kada Žene Tulumare'', plesnim ritmovima pjesama ''Remek Djelo'' i ''Najgori Plan'' te baladama poput ''Rasipnik'', ''Bagrem Bijeli'' i ''Nije Muško''. Također, svi pamte njegove kultne pjesme ''Nosi Mi Se Bijela Boja'', ''Dođi Večeras'', ''Duša od Papira'', ''Jednina i Množina'', ''Jedna Mala Plava'', ''Nisi Me Voljela'', ''Otvori Mi Draga'', ''Srce Veliko'', zbog kojih ga podjednako vole i mlađi i stariji. Fenomenalan koncert koji je okupio 7.000 posjetitelja, trajao je do dugo u noć, a zasigurno će ostati zapamćen kao jedan od boljih koncerata na tom području.  Splitski pjevač ne miruje cijelo ljeto, pa je do sada u njegovim pjesmama uživalo na desetke tisuća ljudi diljem jadranske obale i kopna.

Gdje god se pojavio izazvao je opće oduševljenje mještana, a već 19. kolovoza će održati koncert u gradu Rabu, 25. kolovoza u Lipovljanima, 01. rujna u Karlovcu, dok će 15. rujna zapjevati na otvorenju ovogodišnjeg Rujanfesta u Zagrebu. S obzirom na dosadašnje koncerte, odlične zabave i vesele atmosfere neće nedostajati!

© 2022. Cro Portal. All rights reserved