Najnovije vijesti iz Blata i Hrvatske

Lipanj 14, 2024

Totohost

Alka Vuica najavljuje novu erotičnu i tajanstvenu pjesmu 'Istanbul'!

697b315ac0f25223659a0195d65f6405

Jedinstvena kantautorica Alka Vuica, odlučila je dodatno 'zagrijati' temperaturu svojim obožavateljima. Uvijek vjerna sebi, svom posebnom glazbenom ali i stilskom izričaju, i ovoga je puta oduševila. Nizom predivnih, istodobno, provokativnih i senzualnih fotografija, Alka najavljuje novu pjesmu 'Istanbul', koja će uskoro ugledati svjetlo dana.

Novi singl premijerno će izvesti 20.08. na Etno festivalu Neum, a njime ujedno, kako nam je otkrila najavljuje i predstojeći album, ''Istanbul' je pravi ljetni hit, ljubavna pjesma plesnog ritma sa vrlo erotičnim i ezoteričnim tekstom. Vjerujem da će je moja publika vrlo brzo zavoljeti i uvrstiti u moje najslušanije pjesme.'

- Pjesma je nastala u suradnji sa poznatom glazbenicom Jelenom Buca iz grupe Frajle s kojima surađujem na njihova posljednja dva albuma. Iz male radionice  'Butik glazbe', koju smo osnovale Jelena Buca i ja, kreće 'Istanbul' u osvajanje etera, a u stvaranju pjesme sudjelovali su i mladi glazbenici Vladimir Uzelac i Nemanja Trbojević. Aranžman potpisuje legendarni Branimir Mihaljević, jedan od naših najuspješnijih producenata -, istaknula je Alka.

'Istanbul' će odmah imati i svoje video izdanje, a spot je sniman u ekskluzivnoj 'Vili Bojić' u Opatiji, jednoj od najljepših i najskupljih vila na Jadranu,vrijednoj 8 milijun eura. 

- Vizuale je snimala MedVid produkcija, a trbušne plesačice su iz plesnog studia Cool Step.
Predivne haljine koje sam nosila u spotu kreirala je poznata riječka dizajnerica Milena Kapetanović Peperoncina Design. Snimanje spota i druženje ekipe ovjekovječila je fantastična fotografkinja Viviana Lokmer Šulina - istaknula je Alka.

© 2024. Cro Portal. All rights reserved