Najnovije vijesti iz Blata i Hrvatske

Listopad 05, 2023

Totohost

Dodijeljene nagrade najboljim sportašima Šibensko-kninske županije

0db1de2be923c3b4164afc35f61cb61a

U Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku održana je svečanost proglašenja najboljih sportaša Šibensko-kninske županije u 2017. godini kojoj je prisustvovao i zamjenik župana Šibensko-kninske županije Nikola Blažević.

– Naša je županija dala mnoga poznata hrvatska i svjetska sportska imena, koji kroz sportske uspjehe najbolje promoviraju svoju lokalnu sredinu, grad i županiju. Ovom prigodom zahvaljujem svima vama koji brinu za sportske aktivnosti i bilo koji oblik sportskog života, profesionalni ili rekreativni, u našoj županiji. Nadam se da ćete nastaviti svojim entuzijazmom i ljubavlju prema sportu razvijati raznovrsne sportske discipline, kako bi se u njima pronašli naši mladi sportski talenti – pojedinci i timovi. Županija kao jedinica regionalne samouprave zajedno s gradovima i općinama posebno je zainteresirana za razvoj sporta na svome području, te osigurava i nastavit će osiguravati sredstva za stvaranje boljih uvjeta rada i djelovanja sportaša, posebno djece i mladih – kazao je zamjenik župana Nikola Blažević čestitavši laureatima.

Najbolja sportašica Šibensko-kninske županije u 2017. godini je Karmela Makelja iz Kikboxing kluba  "Dalmatino", a prvo mjesto u kategoriji najboljeg sportaš Šibensko-kninske županije u 2017. podijelili su Frane Filip Garma i Luka Gojanović Rakić iz Veslačkog kluba "Krka".

Drugo mjesto u kategoriji najbolje sportašice pripalo je Katarini Komarica iz Atletskog kluba "Sveti Ante", a treće Bruni Cvitanović iz Karate kluba "Šibenik".

Drugo mjesto u kategoriji najboljeg sportaša Šibensko-kninske županije pripalo je Josipu Teskeri iz Taekwondo kluba "Div – Knin", a treće Frani Gabri iz Veslačkog kluba "Dupin Tisno".

Najbolja ženska ekipa i ove je godine Ženski košarkaški klub „Vodice“, dok je najbolja momčad Plivački klub "Šibenik".

Drugo mjesto u kategoriji najbolji ženski sastav osvojio je Plivački klub "Šibenik", a treće Ženski vaterpolski klub "Viktoria".

U kategoriji najbolje momčadi drugo mjesto je pripalo Malonogometnom klubu  "Crnica", a treće Rukometnom klubu "Vodice".

© 2022. Cro Portal. All rights reserved