Najnovije vijesti iz Blata i Hrvatske

Listopad 05, 2023

Totohost

Titulu Best model Dalmacije za Best model Hrvatske ponijeli Ivona Brkljačić i Josip Majić

E3d995a152e18bb86fa197fdc98b26b8

Devetnaestogodišnja Ivona Brkljačić, novi je Best model Dalmacije, dok je titulu Best modela u muškoj konkurenciji osvojio 21-godišnji Josip Majić – rezime je "Izbora Best model Dalmacije za Best model Hrvatske 2016." održanog u splitskom restoran-klubu Euphoria.

Prelijepa Splićanka Ivona, ujedno studentica turizma, slavila je u među 11 ljepotica, dok je student pomorskog fakulteta također iz Splita Josip, trijumfirao među sedam mladića, koliko ih se nadmetalo na ovogodišnjoj manifestacije ljepote i dobre zabave, a sve u organizaciji agencije Royal models Damira Puhalovića.

Osim prestižnog naslova "Best modela Dalmacije", Ivona i Josip su osigurali i vizu za nastup na skorom državnom nadmetanju "Best model Hrvatske". Ostale lente osvojili su: prva pratilja je 18-godišnja Nikolina Buzov iz Splita, druga pratilja je 19-godišnja Monika Grubor iz Kaštela, a Best model fotogeničnosti je 25-godišnja Dajana Talajić iz Metkovića. Kod muškaraca prvi pratitelj je 21-godišnji Valentino Viceić iz Splita, drugi pratitelj je 22-godišnji Ivan Tokić iz Trogira, dok je Best fotogeničnosti 21-godišnji Nino Sabatino iz Tučepa.

U večeri ljepote ali i mode uživali su mnogi gosti, budući su manekeni prošetali u kreacijama modnih "diva" Splićanke Olgice Pinky i Sinjanke Darije Mravak. Za frizure modela bio je zadužen Beauty centar La vie est belle, a za šminku Mia Pocrnić i Madri Šoškić, dok je glazbeni ugođaj bio u "režiji": Nenada Vetme, Bombe i Mirke Bure,  Mirele Čobrnić, Nikoline Pelaić, kao i gitariste Maria Puhalovića, a sve pod voditeljskom palicom Sandre Barčot.

Što se pak žirija tiče, a imali su poprilično težak zadatak tko će ponijeti lente, odlučivali su: Zrinka Kučinić miss turizma Hrvatske 2014., Ana Batarelo model Hrvatske, kraljica aerobika Nataša Bebić, menadžer Petar Škaro, misteri turizma Hrvatske iz 2013. Matej Cvitanović i 2014. Ivica Prižmić, pa Mario Budimir, te Horvat Čagalj lice iz Big brother kuće, kao i Alen Sesartić jedini plesač i koreograf sa ovog područja koji je sudjelovao na turneji popularne Lady Gage, te ljepotica Antea Čelić, stilista Damir Gerovac i Damir Puhalović iz agencije Royal models, organizatora samog izbora.

© 2022. Cro Portal. All rights reserved