Najnovije vijesti iz Blata i Hrvatske

Travanj 12, 2024

Totohost

Modna dizajnerica Jelena Bošnjak ponovno očarala novom kolekcijom

6b3002a3acc575afca562746cb03b914

Trendovi dolaze i prolaze no klasika je vječna, zaključak je koji se nameće pogledom na novu kolekciju modne dizajnerice Jelene Bošnjak, koja je svoju novu kolekciju odlučila posvetiti večernjim haljinama. U društvu prijatelja i klijenata dizajnerica je novu kolekciju prikazala u intimnoj atmosferi u svojim Kaštelima.

Nova kolekciju idilično spaja vruće ljetne dane i nosive komade odjeće za svaki dan. Kolekcija je namijenjena svima onima koji žele ostaviti dojam kako se oko stylinga nisu trudili, a s druge strane da izgledaju vrlo moderno i svježe. Kolekcija je zamišljena kao nešto pročišćeno, elegantno i nosivo u svim prilikama.

To je izrazito nosiva i jednostavna kolekcija kojom dizajnerica ne odstupa od prepoznatljivog potpisa kojeg karakterizira ženstvenost i romantičnost.

 Ženstvene linije oduvijek su bile moje osnovne smjernice te se nadam da će i ove haljine pronaći put do zadovoljnih klijentica. Od odabira boja koje odlično pristaju svim ženama u svakoj prilici, materijala koji pruža jednostavnu eleganciju, pazili smo na svaku pojedinost i nadam se da je konačni rezultat ispunio očekivanja  poručuje modna dizajnerica Jelena.

© 2024. Cro Portal. All rights reserved