Najnovije vijesti iz Blata i Hrvatske

Listopad 05, 2023

Totohost

Marino Restrepo pred brojnim Splićanima svjedočio o svom obraćenju

C64510077f963bf01fbd40fbf6ecf4c4

Hrvatska udruga Benedikt i Naklada Benedikta organizirali su, u sklopu turneje po Hrvatskoj i Hercegovini, javno svjedočenje poznatog Kolumbijca Marina Restrepa u Splitu. Isto se održalo u utorak, 26. lipnja pred prepunom velikom dvoranom Franjevačkog samostana na Trsteniku. Samom svjedočenju prethodila je sveta misa u samostanskoj crkvi koju je predvodio gvardijan samostana dr. sc. fra Domagoj Runje

Kroz sat vremena svjedočenja Restrepo je govorio o svom životu i trenutku koji ga je spojio s Isusom Kristom i tada su mu dane mnoge naravne i nadnaravne spoznaje. To je bio trenutak kada se obratio i postao istinski vjernik te je od tada njegova primarna zadaća biti svjedok Božje ljubavi i Katoličke crkve diljem svijeta.

Među brojnim vjernicima ovom velikom duhovnom događaju u gradu Splitu nazočio je i Vide Popović, predsjednik Hrvatske udruge Benedikt, Petar Rubić, član Upravnog vijeća Hrvatske udruge Benedikt koji je bio nositelj organizacije ovog događaja u Splitu te više članica i članova udruge. Neđeljka Batinović iz Naklade Benedikta simultano je prevodila Restrepov govor s engleskog na hrvatski.

© 2022. Cro Portal. All rights reserved