Najnovije vijesti iz Blata i Hrvatske

Listopad 05, 2023

Totohost

Torcida kup: Raspored četvrtzavršnice

F1c4dafe9b2166c170d3410acf419ec3

Torcida kup 2016. godine polako se bliži kraju, stigli smo do četvrtzavršnice u obje konkurencije. Večeras je na igralištu u Vukovarskoj na rasporedu prva polovica susreta, dvije utakmice veterana i dvije mladih. U veteranskoj konkurenciji Podstranu (Nazor, Perišić, Buljan, Mikuličić …) očekuje težak protivnik, nekadašnji prvak grada Splita, Jadransko osiguranje (Perković, Janković, Šitum …). Podstarna od trenutno prvog strijelca turnira, Martina Mikuličića (4), najviše očekuje. U drugom susretu Vagabundo (Ferić, Đogaš, Božiković, Žuljlević, Roglić …) dočekuje Staari vucibalun (Broketa, Budimir, Orlović, Broketa …).
 
Srđan Lakić i Dario Marinović glavni su aduti Pizza shopa iz Dubrovnika kontra ove godine odličnog Hercegovca. Dubrovčani do sada nisu rasturali protivnike, sve su to bile tijesne pobjede od 1 razlike u čvrstim utakmicama. Između ostalog pao je i prošlogodišnji polufinalist Garaža Pujanke s 2-1. S druge strane Hercegovac je preskočio Torcidu Mertojak nakon udaraca sa 6 metara 5-4 te u prošlom kolu odlični Buffet Fife 4-1. Tko će od ove dvije ekipe u samu završnicu pogledajte od 21:30.
 
U 22:30 očekuje nas dvoboj Triljana i Pločana. Triljani igraju pod imenom frizera iz Splita, dok je Porto Tolero poznati drugoligaški malonogometni klub. Obje ekipe su sjajnim igrama stigli do međusobnog sudara. Frizeri su u finalu grupe pobijedili Bračku Konobu Tomić 4-2, a Pločani uvijek opasni Sv.Josip iz Dugog Rata 3-1.

Veterani:
19:45    Veterani Podstrane MB Le Cordea - Jadransko osiguranje    
20:35    MNK Vagabundo Split - Staari vucibalun vet.
 
Mladi:  
21:30    Pizza shop Dubrovnik - MNK Hercegovac Visoko potkrovlje
22:30    Frizerski salon Michelle Split - MNK Porto Tolero Hotel Riva Brist

© 2022. Cro Portal. All rights reserved