Najnovije vijesti iz Blata i Hrvatske

Srpanj 13, 2024

Totohost

OI: Srebrna medalja za Tončija Stipanovića, Filip Hrgović ima najmanje broncu!

F4b7ce5da64afeb5893382c9ea2a025d

Tonči Stipanović osvojio je srebrnu medalju u klasi Laser na Olimpijskim igrama u Riju nakon završnog plova za medalje. Imao je Tonči zlato oko vrata sve do posljednjeg okreta u kojem je Australac Tom Burton prestigao Novozelanđanina Meecha i u cilj ušao kao treći, šest mjesta bolje plasiran od hrvatskog jedriličara, što je taman bilo dovoljno da osvoji zlato.

Hrvatskog jedriličara mogli su spasiti samo protivnici koji bi eventualno potisnuli Burtona iza, ali to se nije dogodilo i Australac je dojedrio do trećeg mjesta u ovoj utrci, Stipanović je završio deveti i na kraju na konto dodao 12 bodova manje od Burtona čime se istopila prednost.

Hrvatski boksač u superteškoj kategoriji (+91kg) Filip Hrgović osigurao je Hrvatskoj novu medalju protiv Kubanca Leineiera Eunicea Peroa. Pitanje je samo kojeg će ona biti sjaja što ćemo saznati u petak od 20 sati. Hrgović trenutno 'drži' najmanje broncu, budući da u boksu ne postoji borba za treće mjesto.
Tehničkim nokautom u drugoj rundi izborio je pobjedu koja ga vodi u polufinale protiv Francuza Victora Tonyja Jamesa Yokea.

© 2024. Cro Portal. All rights reserved