Najnovije vijesti iz Blata i Hrvatske

Lipanj 14, 2024

Totohost

Super otok Korčula dobio je svoj Supper Club

32699af76cfc6e0191d612ffd4e88ee9

Otok Korčula jedan je od naših najšarmantnijih otoka, s kristalno čistim i plavim morem, skrovitim uvalama i skromnom te još uvijek nerazvikanom, ali posve zadivljujućom ljepotom. Pored prirodnih ljepota, Korčula se može pohvaliti i bogatom poviješću i vrhunskom gastronomijom, što ju čini idealnim mjestom za sve istinske ljubitelje dobrog zalogaja i gutljaja.

No ovog ljeta, posjetitelje otoka Korčule, očekuje još jedna poslastica. Naime u subotu, 16. lipnja, svoja vrata ekskluzivno otvara Supper Club – sjajno osmišljen koncept koji spaja dobru hranu, piće, kvalitetnu muziku i zanimljiv interijer. Smješten mjestu Korčula, u samom srcu otoka, okružen srednjevjekovnim kamenim zidinama, Supper Club nesumnjivo će postati jedno od najpopularnijih odredišta na Korčuli.

Misao vodilja kojom su se vodili vlasnici prilikom uređenja interijera, kao i prostrane vanjske terase, bila je urbani street art. Tako su tu svoje mjesto pronašli inspirativni natpisi, street grafiti, šarene fotelje i viseće industrial lampe, koje bitno pridonose cjelokupnom ugođaju. Od gastronomske ponude Supper Cluba izdvajaju se Mason burgeri, osmišljeni pod palicom kuhara Ivana Zidara, vlasnike istoimene franšize. Mason burgeri nositelji su titule najboljih burgera 2017. godine u Hrvatskoj, a odlikuju se svojim fantastičnim okusima i mirisima, kao i uvijek inovativnim kombinacijama različitih sastojaka. Tu su još i vrhunski steak-ovi, kao i širok izbor pizza, koje će pripremati renomirani pizza majstor Toni Profito. Bogata ponuda ljetnih koktela, ginova i ostalih pića, kao i gostovanja inozemnih house DJ-eva upotpunjuju super ponudu Supper Cluba.

© 2024. Cro Portal. All rights reserved