Najnovije vijesti iz Blata i Hrvatske

Lipanj 14, 2024

Totohost

Udruga branitelja Slunja, Cetingrada i Rakovice: Jutarnji list laže, oduševljeni smo nadolazećim Thompsonovim nastupom u Slunju

3e90415866f70e86c9c79cbfa6d48a93

Jutarnji list je u svom članku pod naslovom "Koncert Thompsona triput skuplji od Prljavaca, branitelji ogorčeni" tvrdio kako su branitelji ogorčeni i razočarani Thompsonom, da branitelji izjavljuju kako je cijena njegovog nastupa previsoka i da treba zvati nekoga drugog umjesto Thompsona.

Sami branitelji iz Slunja, Cetingrada i Rakovice zgrozili su se na te neistine Jutarnjeg lista i odlučili reagirati jer kako oni pišu, netko pokušava na ovaj neljudski način posvađati Slunj i Knin, a to je upravo Jutarnji list koji širi takve laži.

Donosimo dio njihove reakcije, a cijelo njihovo priopćenje možete pročitati na → SLUNJ-ONLINE.COM

Okomio se Jutarnji list na proslavu Oluje u našem malom gradu, pa žali “siromašni” Slunj i razumije “ogorčene” branitelje. Saslušao je tobože trojicu tih “ogorčenih” čije su izjave neuvjerljive do boli, kao da su izmišljene, a nije ni pomislio, a kamoli provjerio, da je barem stotinu sretnih i zadovoljnih na svakog njegovog “ogorčenog”.

Sve u svemu, dakle, trošak proslave Dana pobjede u Slunju platit će upravo oni koji će skupa sa Slunjanima i Thompsonom taj dan slaviti i pritom biti sretni i veseli.

A trošak Slunja i Slunjana? Ne bojte se za nas! Nama je velika čast i još veće priznanje što ćemo biti domaćini središnje proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja. Malo nas je, ali ćemo se, ako treba, i satrati u nastojanju da svima koji taj dan dođu u Slunj bude dobro, da imaju gdje biti, da imaju što popiti i pojesti, da se osjećaju poštovanima i dobrodošlima u naš junački kraj, u kraj vječitih vojnika, u srce Korduna, u krvavo srce Hrvatske. Jer, mi i jesmo SRCe – Slunj, Rakovica i Cetingrad.

Neka pati kome smeta, ali mi ćemo u subotu “s Olujom u srcu”, zajedno sa svim svojim gostima, u svom bogomdanom, lijepom zavičaju gromko s Markom Perkovićem Thompsonom zapjevati – “Lijepa li si”…

Poručili su Jutarnjem listu branitelji ovoga kraja.