Najnovije
Thompson demantira: Podržao bih ali samo ujedinjene pravaše

Thompson demantira: Podržao bih ali samo ujedinjene pravaše

Autor:  Kol 14, 2016

Slijedom priopćenja predsjednika Izbornog stožera Domovinske koalicije i glavnog tajnika HSP AS Pere Ćorića, a kojeg su mediji objavili, upitali smo Marka Perkovića Thompsona je li istina da podržava tu koaliciju i to najviše iz razloga jer je njegov prijatelj kandidat u VI. Izbornoj jedinici Marko Kvesić.

Thompson: Pročitao sam i moram priznati da sam se iznenadio. Ja jesam pozdravio inicijativu da se pravaši okupe i izađu zajedno na izbore. Da se to dogodilo sigurno bih im dao potporu i učinio sve da ostvare što bolji rezultat. Međutim, neki čelnici pravaških stranaka nisu prepoznali bilo svog potencijalnog biračkog tijela i tako srušili ideju pravaškig zajedništva.

Croportal: Je li bilo razgovora o tome?

Thompson: Žalosti me da jedna od strana koristi moju dobru volju i želju za pravaškim okupljanjem i tako me na neki način svojata. To ne volim ali....
Niti sam dao takvu izjavu koju mediji prenose niti sam s bilo kime na taj način razgovarao.

Inicijatori pravaškog okupljanja su me zvali i razgovarali smo o tome i to bih zdušno podržao, a sve drugo je samo bezizgledno cjepkanje koje nije dobro za Hrvatsku.

Croportal: Kao dokaz da ih podupirete medijima je predočena fotografija vas i vašeg prijatelja Marka Kvesića?

Thompson: S Markom Kvesićem sam prijatelj kao što sam bio i s njegovim pokojnim bratom Velimirom, dijelimo isti svjetonazor, družimo se i pričamo o svim temama.

Pozdravljam da se ljudi poput Marka Kvesića uključuju u politiku ali mene ipak samo zanima pravaško zajedništvo.

Rekao je Marko Perković Thompson za naš portal