Najnovije vijesti iz Blata i Hrvatske

Listopad 05, 2023

Totohost

Solin: Dvojica dilera uhvaćena s više od dva kilograma kokaina i heroina

100d07a0fc97eb3f4862be519eeaa9e7

Policijski službenici II. Policijske postaje Split jučer su u 18.20 sati na području Solina uporabom svjetlosne i zvučne signalizacije pokušali zaustaviti motocikl Suzuki, kojim je upravljao 25-godišnjak, dok se kao putnik na motociklu nalazio 27-godišnjak. Tom priliko 25-godišnjak se oglušio na svjetlosne i zvučne signale, odnosno upućene znakove za zaustavljanje, te je u jednom trenutku prilikom pokušaja obilaska službenog vozila Ford, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u isto. Nakon pada s motocikla, kod njih je pronađeno ukupno 1179,8 grama kokaina i 1052,3 grama heroina, te digitalna vaga. Osobe su uhićene i privedene u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Vozač motocikla je naknadno zatražio liječničku pomoć, te je utvrđeno da je prilikom pada s motocikla zadobio lakše ozljede, odnosno udarac u koljena i rame, a nakon liječničke obrade je pušten, te je vraćen u službene prostorije.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, protiv njih je podnesena kaznena prijava i dovedeni su pritvorskom nadzorniku.