Najnovije vijesti iz Blata i Hrvatske

Listopad 05, 2023

Totohost

Potrebitim šibenskim obiteljima donirano 25 tisuća kuna

C21475a58488c2d65cf7e5e9c57b78a1

Vrijedna donacija stigla je u utroak na kućne adrese četiri šibenske i jednu tribunjsku potrebitu obitelj te Prihvatilišta za beskućnike u Šibeniku. U okviru humanitarne akcije projekta Pink Wing,  koji je u lipnju ove godine dijelom održan i u Šibeniku, sakupljena su sredstva u visini od 25.000 kuna, a ista su namijenjena za kupnju kućanskih aparata i namještaja potrebitim šibenskim obiteljima te Prihvatilištu za beskućnike.
 
Sedmeročlanu obitelj Papak u Vrpolju posjetili su danas zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta, direktor Turističke zajednice Dino Karađole, organizatori Pink Winga Robert Bajs i Marko Fratrić te im donirali namještaj – blagovaonski stol i stolice, trosjed te radne stolove za djecu.

- Pink Wing je karavana sportskih automobila koja prolazeći kroz gradove u Hrvatskoj iste turistički promovira. Međutim, taj projekt ima i svoju humanitarnu dimenziju čiji smo efekt vidjeli danas. Zahvaljujem organizatorima Pink Winga na ovoj lijepoj i humanoj gesti i nadam se da smo današnjom donacijom pripomogli opremiti kućanstva ovim obiteljima -kazao je zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta.
 
Petar Papak u ime cijele svoje obitelji zahvalio se organizatorima Pink Winga te Gradu Šibeniku ističući kako im svaka pomoć mnogo znači.
 
U sklopu akcije, Prihvatilištu za beskućnike u Šibeniku danas su donirane perilica i sušilica rublja.