Najnovije vijesti iz Blata i Hrvatske

Srpanj 13, 2024

Totohost

Objavljen Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu priznanja Grada Šibenika

3e17a4a91fecaced6639d00a25d5480e

Odbor za dodjelu nagrada i drugih priznanja Grada Šibenika objavio je Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu priznanja Grada Šibenika u 2017. godini, i to u kategorijama: Nagrada Grada Šibenika za životno djelo, Nagrada Grada Šibenika, Plaketa Grada Šibenika, Grb Grada Šibenika i Priznanje počasnog građanina Grada Šibenika.

Prijedloge za dodjelu javnih priznanja mogu podnijeti: trgovačka društva i ustanove, političke stranke, udruge građana i druge organizacije te sami građani.

Prijedlozi se podnose u pisanom obliku, a detalji sadržaja prijave, kao i obrazac za podnošenje prijedloga, objavljeni su u Javnom pozivu na web stranici grada Šibenika www.sibenik.hr.

Prijedlozi za dodjelu priznanja s obrazloženjem i potrebnom dokumentacijom dostavljaju se poštom na adresu Grad Šibenik, Trg palih branitelja Domovinskog rata I, 22000 Šibenik  s naznakom "Za dodjelu nagrada i drugih  priznanja Grada Šibenika" ili putem pisarnice Grada Šibenika, Trg palih branitelja Domovinskog rata I, 22000 Šibenik do 31. kolovoza 2017. godine.

Ostale informacije u vezi javnog poziva mogu se dobiti u Tajništvu Grada Šibenika, putem telefona broj 431-061, te elektroničke pošte na adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..