Najnovije vijesti iz Blata i Hrvatske

Listopad 05, 2023

Totohost

Hvale vrijedna gesta Turističke zajednice i općine Blato - Upriličen prijem za dugogodišnje goste

93b534e8083bb8d59b52d163f17f31e2

U petak, 28.srpnja, u Uredu načelnika općine Blato održano je primanje za dugogodišnje goste i njihove domaćine koje su primili zamjenik načelnika Općine Blato Perica Bačić i direktorica Turističke zajednice općine Blato Maja Šeparović.

Bračni par Ksenija i Janez Fajfar iz Slovenije dugogodišnji su  gosti u obiteljskom smještaju Jakova i Katice Šeparović u Gršćici u koju su prvi put došli 1995. godine i od tada već pune 22 godine neprestano i uvijek iznova dolaze,  kako vole reći, u svoju valu.

Nekada dolaze i  dva puta godišnje pa su tako ove godine već boravili u svibnju te su nam se ponovno vratili polovinom srpnja. Ksenija i Janez počeli su dolaziti kao bračni par, potom sa svojom djecom, a danas njihova odrasla djeca rado dolaze sa svojim obiteljima i prijateljima.

Intimni ambijent turističke uvale Gršćice te dugogodišnje gostoprimstvo i prijateljstvo njihovih domaćina jedan su od glavnih razloga zašto su toliko zaljubljeni u ovaj divni dio našeg otoka.

Čestitamo supružnicima Fajfar i njihovim domaćinima obitelji Šeparović te im želimo još puno lijepih i nezaboravnih trenutaka u Gršćici i Blatu.

Izvor: Turistička zajednica općine Blato