Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 
Proizvodi hrvatskog sela - krajem kolovoza ovo mjesto nemojte zaobići ako ste na Jadranu Foto: PR

Proizvodi hrvatskog sela - krajem kolovoza ovo mjesto nemojte zaobići ako ste na Jadranu

Autor:  CroPortal I.G. Kol 10, 2016

Zateknete li se na Jadranu krajem kolovoza, mjesto koje ne biste trebali zaobići svakako je najznačajniji seljački sajam u Hrvatskoj - Proizvodi hrvatskog sela. Kako opisuju sami organizatori, na ovom najvećem i najstarijem sajmu tradicijskih proizvoda u proteklih je petnaest godina izlagalo više od četiri i pol tisuće proizvođača, a proizvode je razgledalo i kušalo više od 150 tisuća ljudi. Sajam je to koji ćete pronaći u sklopu Taste and Travel Festivala u Zadru, na šetnici ispred Arheološkog muzeja i preko puta Crkve sv. Donata od 25. do 31. kolovoza između 9 i 21 sat.

U Zadru će se tako moći kupiti tradicionalni proizvodi hrvatskoga sela, i to po povoljnim cijenama, a malim proizvođačima bit će to ujedno sjajna prilika za predstaviti se velikom broju ljudi. Kada pomislite na hrvatske domaće proizvode, nezaobilazno će vam na um pasti domaća vina, suhomesnati proizvodi, ulja, rakije, sirevi, med, prerađevina voća i povrća, rukotvorine... Treba li vam bolja pozivnica?

Sve vas to očekuje u Zadru, i to pod garancijom izvrsnosti i tradicije lijepe naše. U njihovu je proizvodnju uložen velik trud i briga, a sada je potrebno pronaći put do tržišta.

Dođete li između 25. i 31. kolovoza u Zadar, podržat ćete obiteljska poljoprivredna gospodarstva i male obrtnike, a kupovinom domaćih proizvoda napravit ćete važan korak i za Hrvatsku i njezine proizvođače.