Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 
Petrov u Čakovcu: Očekujemo bolji izborni rezultat u odnosu na izbore 2015. Foto: Facebook/B. Petrov

Petrov u Čakovcu: Očekujemo bolji izborni rezultat u odnosu na izbore 2015.

Autor:  CroPortal I.K. Kol 20, 2016

Predsjednik Mosta Božo Petrov posjetio je Čakovec gdje se družio s građanima. On vjeruje kako će Most u sjevernom dijelu Hrvatske ostvariti dobar izborni rezultat.

'"Očekujem bolji rezultat u odnosu na prije osam mjeseci jer nas tada nisu znali. Danas su vidjeli što je Most napravio. Mi smo našli na tvrdokoran sustav SDP-a i HDZ-a. Brojni su ljudi ovisni o tom sustavu. Ne moraju danas svi imati članske iskaznice da bi dobili posao. Nažalost SDP i HDZ su primorali  ljude da ako želite posao, pogotovo u javnoj upravi, da se ne cijeni sposobnost nego podobnost. Sustav se mora promijeniti inače dugoročno neće biti dobro“, poručio je Petrov, izvijestila je televizija N1.

S obzirom na uspjehe hrvatskih sportaša na Olimpijadi, Petrov je naglasio potrebu sustavne državne brige o njima:

''Za mene je olimpijski sport jedan od najboljih reprezentatora Hrvatske i mislim da bi im se trebale povećati stimulacije. Na tome se obavezno treba raditi. Treba im osigurati preduvjete za razvoj jačanjem sportske infrastrukture i dati jača financijska sredstva. Postoji prostor u proračunu i za njih i obrazovanje. Neke druge stvari se moraju smanjiti poput birokracije i javne uprave'", rekao je Petrov, a prenijela je spomenuta televizija.