Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 
Rapsodija modnih trendova u centru Rijeke Foto: Arsen Miletić

Rapsodija modnih trendova u centru Rijeke

Autor:  D.T. Kol 26, 2017

Jedno od najvećih modnih događanja u Hrvatskoj, 11. Riječke stepenice, održano je na stepenicama pored Grand hotela Bonavia. Ovo atraktivno modno događanje na kamenim stubama u srcu grada najljepša je i najglamuroznija modna revija na otvorenom i prava turistička atrakcija.

Modna rapsodija odvijala se pred mnogobrojnom publikom, čak 15 modnih revija u jedinstvenom ambijentu u centru grada u programu koji je trajao sat i pol. Kolekcije za jesen/zima predstavili su: Vesna Sposa, Di Caprio by Varteks, Boutique Rival, Jeordie's, Biba vjenčanice, La Tramp, Ghetaldus Rijeka, Showroom Antonela, My happy skirt, Adriana Rajčić design, Wedding City, Temaku, Eni Surijan, Hero4Heroes, a prilika je dana i mladim dizajnerima pa su kolekciju predstavili i učenici Srednje trgovačke i tekstilne škole iz Rijeke.

Osim trenova u odjeći na revijama su predstavljeni trendovi za kosu od strane stilista Perman Experience te vizažistica Paole Peček, Ive Peradenić i Patrizie Jaklin. After party nakon manifestacije nastavljen je u lijepom ambijentu Teatro lounge bara.

Revije su nosili i brojni poznati manekeni i manekenke: Vedrana Linardić, Miss Universe: Natalija Prica, Ivana Paris te Barbara Filipović, Radovan Stošić itd., a u revijama su uživali brojni poznati; Tina Vukov, Edvin Liverić, Nikolina Tomljanovic, Maja Sulić, karatistica Ana Znaor, spisateljica Ingrid Divković, Romana Jerković, Elena Tomeček Zdjelar, Ivana Bilen i brojni drugi. Program je vodio Davor Garić.